Newborn fotografie Winterswijk | Newborn boy Jens

Best grappig eigenlijk vaak heb ik een aantal newborn reportage achter elkaar bij elkaar in de buurt. Geen idee hoe dat kan maar op de een of andere manier komt het heel vaak voor dat ik ineens een paar keer achter elkaar na dezelfde woonplaats ga of dezelfde kant uit :). Dit keer mocht ik naar Winterswijk om Jens te ontmoeten. Een klein mannetje dat inmiddels twee weken oud is, hij was wat aan de vroege kant maar deed het eigenlijk gelijk vanaf het begin super goed. Binnen een week zat hij alweer op zijn geboorte gewicht.

Fijn licht

Een grauwe donkere dag dan ben ik altijd heel blij wanneer ik een huis binnen kom en een grote schuifpui zie in plaats van een klein raampje :). Gelukkig kon de tafel aan de kant en hadden we heerlijk de ruimte naast de schuifpui voor het maken van de newborn foto’s van Jens. Grote zus Jinthe was helemaal blij omdat haar nichtje langskwam om gezellig met haar te spelen terwijl wij foto’s gingen maken.

Newborn babytjes zijn zo verschillend

Zo ben je bij een kindje wat overtijd is geboren en ruim 54 cm is en dan een paar dagen later kom je bij een klein mannetje wat twee weken te vroeg geboren is en 49 cm was bij zijn geboorte. Onvoorstelbaar hoe babytjes van elkaar verschillen, niet alleen in uiterlijk maar ook al in karakter. Jens was super relaxt, hij had nog niet echt honger voordat we aan de reportage begonnen dus dronk ook maar een klein beetje, maar sliep heerlijk. Tijdens de reportage heeft hij de rest van de fles nog lekker opgedronken. Meneertje gaf een geen kick tijdens de reportage totdat we bijna klaar waren, nou ja eigenlijk hadden we al meer dan genoeg foto’s maar hij sliep nog zo lekker dat we gewoon nog even door gingen.

Wakker

Totdat hij dus wakker werd en ook gelijk klaar wakker was, niet ontevreden, niet huilen maar gewoon heerlijk klaar wakker. Waarop we dan ook besloten dat het genoeg was geweest en het lekker knuffeltijd was. Terwijl ik mijn spullen opruimde lag Jens lekker bij mama waar stiekem zijn ogen alweer lekker zwaar werden.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl