Newborn fotografie, newborn studio Doetinchem | newborn boy Nino

Dit is Nino en zijn lieve grote broer Jace ! Nino is eigenlijk een soort van verjaardagscadeautje voor zijn grote broer ;), 1 dag voor de tweede verjaardag van Jace werd Nino geboren. Samen met papa en mama en de kraamhulp kwamen ze naar mijn studio voor een newborn reportage van Nino.

Nino vond het allemaal maar wat interessant wat er voor zorgde dat het best een tijdje duurde voordat hij in slaap was. Aangezien Jace een gezellig en ondernemend mannetje is duurde het voor hem eigenlijk allemaal wat te lang voordat zijn broertje meewerkte haha. Gelukkig hadden we van alles bij de hand dus konden we snel op het laatste moment de plannen wijzigen en gelukkig besloot Jace om toch nog even mijn zijn broertje te knuffelen zodat we een foto samen konden maken. Daarna mocht hij lekker naar de speeltuin aan het einde van de straat om even lekker te spelen. Terwijl wij nog wat foto’s van Nino alleen konden maken.

Ik vind het altijd leuk om newborn foto’s van kindjes naast elkaar te leggen en dan zie ik toch wel behoorlijk veel overeenkomsten tussen deze twee mannetjes, kijk maar eens naar de foto’s van Jace als newborn.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl