Newborn fotografie | Newborn girl Floor

Wat een heerlijke tijd is het toch, overal waar ik nu kom is het huis al lekker in kerst sfeer zo ook bij Peter en Marije. Alweer twee jaar geleden dat ik van dochter Maud newborn foto’s heb gemaakt. Inmiddels is ook dochter Floor geboren en mocht ik haar gaan ontmoeten.

Prachtig meisje

Toen ik binnenkwam was Floor er al helemaal klaar voor, het was heerlijk warm binnen en Floor lang al in alleen een luiertje lekker weg te dommelen. Een heerlijk tevreden perfect meisje, zo grappig soms hoe verschillend kindjes zijn. Floor is een flinke meid en wat een verschil is het dan met het kindje wat ik een paar dagen eerder heb gefotografeerd haha. Ik kan me eigenlijk niet meer zo goed herinneren of Maud ook zo groot was, wat ik me wel herinner is dat mooie ronde gezichtje Aan de slag

We konden eigenlijk gelijk beginnen, dus dat hebben we ook maar gedaan. Bij een newborn reportage kan het met de minuut veranderen dus gelijk ervan profiteren als ze slapen !
Dat was bij Floor eigenlijk een beetje overbodig haha, deze dame was zo super relaxt dan ik alleen maar knorretjes en zuchtjes heb gehoord. Regelmatig werden we getrakteerd op een glimlach, liefst als ik net de camera had neergelegd hahaha. Bij een tweede kindjes is vaak juiste de foto met een oudere kindje de grootste uitdaging, want tja welk kindje van 2 wil nu op commando stilzitten :). Maud was super lief voor haar zusje maar heel veel geduld had ze niet, maar wat ben ik blij met het resultaat ! Wat een heerlijk stel die twee dametjes samen.

Huilen ?

Na de reportage vroeg ik me eigenlijk af of Floor wel kon huilen, ze was wel wakker geweest tijdens de reportage maar ze heeft niet 1 keer gehuild of ook maar een huil geluidje gemaakt. Tijdens het aankleden na de sessie besloot ze om toch heel even te bewijzen dat ze ook kon huilen :)

Bedankt Peter en Marije voor jullie gastvrijheid, de gezelligheid van jullie heerlijke dametje Maud en de lekkere hapjes (thanks Marieke !) ook al heb ik uiteindelijk niet meer geproefd haha sorry Floor deed het zo goed dat we geen tijd hadden voor pauze. En dan ook nog heerlijke chocolaatjes voor mee naar huis. Hoezo hard werken een newborn reportage ;)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl