Newborn fotografie , Newborn girl Ayleen

En klein jongetje kwam de trap af samen met zijn mama toen ik door de voordeur binnenkwam. Een jongetje waarvan ik bijna twee jaar geleden newborn foto’s had gemaakt maar jeetje ik zag helemaal niets terug in hem van het newborn babytje (of moet ik zeggen baby ;)) van toen. Zo grappig om te zien hoe kindjes veranderen.

Grote broer

Eloy is inmiddels grote broer geworden en aan mijn de eer om ook van zijn prachtige zusje een newborn reportage te maken. Zo graag Eloy als newborn op de foto ging zo weinig zin had hij er nu in, soms heb je zo’n dag dat alles net even niet gaat zoals je wil, je je hoofd stoot tijdens het verschonen, je omvalt tijdens het spelen en je eigenlijk gewoon liever boekjes wil lezen of filmpjes wil kijken.

Ayleen sliep door alles heen

Ayleen daar in tegen vond het allemaal wel goed. Zelfs in een mandje van de ene kant naar de andere kant van de kamer verplaatst worden omdat het buiten ineens giga donker werd en er een flinke bui regen viel vond ze geen probleem.
Ze sliep gewoon lekker verder. Helemaal in de herfst stemming konden we ook leuk een dekentje gebruiken wat speciaal voor Ayleen was gemaakt.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl