Newborn Fotografie | Newborn boy Siem

Dit keer mocht ik richting Ulft, Fedde is grote broer geworden ! De kleine Siem lag heerlijk bij papa toen ik binnenkwam en nadat alle spullen stonden en Fedde even aan mij gewend was konden we beginnen.

Broertjes

Wat een heerlijk mannetje die Fedde, met zijn 15 maanden kletste hij er al behoorlijk op los, zo lief ! Op zijn billen schuift hij het hele huis door en vond het maar wat interessant wat er allemaal met zijn kleine broertje gebeurde. Best een uitdaging weer natuurlijk om foto’s te maken met een 18 maanden oud mannetje en en newborn. Het koste even wat moeite maar toen Fedde eenmaal in de gaten had hoe lekker het lag naast zijn kleine broertje stopt hij helemaal relaxt lekker zijn duim in zijn mond Heerlijk ingepakt

Siem vond het fijn om lekker ingepakt te zijn en sliep heerlijk verder in een mandje. Tijd voor de familie foto’s omdat Fedde toch wel wat moe begon te worden en zo naar de bed toe moest. Zoals je op de foto’s ziet kwamen we die foto’s niet helemaal door zonder ongelukjes ;). Na de familie foto’s ging Fedde lekker naar bed en besloot Siem dat het voor hem tijd was om wakker te worden. Niet een beetje wakker maar klaarwakker lag meneertje om zich heen te kijken met een prachtige wijze blik.

Wie raad er wat er op dit moment gebeurde ??? :)

Heerlijk relaxt lag meneertje daar

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl