Newborn fotografie Hengelo Gelderland | Newborn Bente

Dit keer mocht ik naar Hengelo voor de newborn reportage van Bente, Merel en Tijn hebben er een zusje bij !

Gezellig binnenkomen

De deur werd open gedaan door tante kelly en ik was nog niet binnen toen er al gezellige stemmetjes klonken. Er werd druk gebouwd met met duplo en dat moest ik natuurlijk gelijk even bewonderen. Gezellig binnenkomen hoor bij twee van die vrolijke kids. Merel van drie en Tijn van twee kletste er allebei gelijk vrolijk op los ik mocht de ketting van Merel om en dat allemaal nog voordat ik had kennisgemaakt met mama en Bente :).

Hulp is altijd handig

Tante Kelly was er om gezellig met Merel en Tijn te spelen terwijl mama en ik foto’s konden maken van Bente. Een prachtig meisje die lekker ging slapen nadat ik haar ingepakt had. Zo te zien zou de grootste uitdaging van vandaag een foto van Merel en Tijn met Bente worden (zoals meestal met jonge broertjes en zusjes haha). Ondanks dat ze allebei gelijk zo open en gezellig waren hadden ze ook echt wel een eigen willetje en vooral weinig geduld :). Bente trok zich niet zoveel aan van alle drukte om haar heen en sliep lekker door, Merel wou best even Bente vast houden samen met mama maar Tijn vond vooral rondlopen toch wel veel interessanter dan alles wat wij probeerde. Precies zoals een twee jarige is :). Dus pakken wat je pakken kan !.

Newborn foto’s

Uiteindelijk was het tijd om foto’s van Bente alleen te maken. Tussendoor nog even wat eten en daarna deed ze het weer super goed ! Heel voorzichtig kreeg ik zelfs nog een lief lachje.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl