Newborn fotografie Haaksbergen, Newborn girl Emma

Begin januari kreeg ik een mailtje of ik een newborn reportage wilde maken van een 2de kindje dat op komst was, Zoë wordt grote zus.

Inmiddels is het zover en is Emma geboren, een prachtige dame van 52 cm lang en 3620 gram ! Op de foto die ik doorgestuurd kreeg lag ze al wijs in de camera te kijken. Altijd leuk om van te voren al even te zien hoe een kindje eruit ziet zodat ik zoveel mogelijk rekening kan houden met de spullen die ik mee neem.

Best een beetje spannend

Emma was er eigenlijk gelijk al helemaal klaar voor dus mijn thee moest even wachten en we gingen gelijk aan de slag. Het plan was om eerst foto’s te maken van de twee dames samen omdat Zoë daarna gezellig met opa en oma op stap zou gaan. Zodat we daarna in alle rust foto’s konden maken van Emma. Zoë vond het allemaal best spannend dus we hadden even wat extra tijd nodig voordat ze lekker bij Emma wilde gaan zitten en papa achter mijn rug gekke bekken ging trekken :).

Totaal ontspannen Newborn

Daarna was het tijd voor Emma om even lekker wat te eten voordat we verder konden met de foto’s. Gelukkig besloot ze daarna om na een periode even wakker te zijn toch nog lekker te gaan slapen zodat we nog wat andere foto’s konden maken. Toen we klaar waren was Emma eigenlijk nog helemaal relaxt en compleet uitgeteld, haast sneu om haar van de beanbag af te moeten halen en aan te kleden ze lag er zo heerlijk ontspannen bij.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl