Newborn Fotografie Groenlo, Newborn Noré

Dit mooie dametje wist de boel wel te verrassen, ineens kreeg ze haast ! Maar goed dat papa en mama besloten om niet meer de auto in te stappen richting ziekenhuis :).
Heerlijk vind ik dit soort verhalen, je kunt nog alles zo plannen en regelen maar uiteindelijk gaat het zoals het gaat……. net zoals bij een newborn reportage !

Lekker slapen

Toen ik binnenkwam was mama nog boven met Noré maar grote zus Yuna en papa en oma waren al lekker beneden. Dus eerst maar eens spullen naar binnen zetten en wat dingen klaar zetten. Ondertussen kwam mama met de kleine meid naar beneden en was het tijd voor koffie. Noré lag al lekker te dommelen dus maakte we een beetje haast met de koffie zodat we aan de slag konden, als ze slapen daar moet je van profiteren natuurlijk :). Gelukkig dommelde ze lekker door en viel ze niet veel later wat dieper in slaap zodat we gelijk konden beginnen met de foto’s van de dames samen. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe het gaat en hoe grote zus Yuna het ging doen, maar ze deed het echt super goed, zo lief en voorzichtig !

Na een tijdje kreeg Noré last van krampjes zo sneu, gelukkig hadden we al behoorlijk wat foto’s en besloten we dat het genoeg was geweest zodat ze lekker bij mama kon liggen om bij te komen, de ergste krampen waren gelukkig alweer voorbij toen ik alle spullen in had gepakt en weer op weg naar huis ging.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl