Newborn Fotografie Groenlo, Gelderland | Newborn Siem

Dit lieve mannetje mocht ik nog net in het oude jaar fotograferen ! Mijn laatste newborn reportage van 2017 :)

Lieve frons rimpels

Siem heeft wat af gefronst tijdens zijn newborn reportage :). Zo grappig om te zien, helemaal op de foto’s waarop de frons rimpels op zijn gezicht er hetzelfde uit zagen als de rimpeltjes op zijn rug.
heerlijk geslapen heeft hij tijdens de fotoreportage, af en toe even een klein beetje wakker en soms viel het niet mee om zijn handen daar te krijgen waar ik wilde of waar hij wilde haha, net als ik dacht okee hij heeft zijn hand liever daar dan besloot meneer om hem dan toch maar weer liever ergens anders te hebben. Kleine vingertjes met al veel kracht.

Gezichtsuitdrukkingen

Na een tijdje werd Siem een beetje wakker maar eigenlijk nog niet wakker genoeg om lekker te kunnen eten dus besloten we om te kijken of we wat foto’s konden maken van hoe hij wakker werd en alle geweldige gezichten die hij daarbij trok, eerst een klein glimlachje, even zijn tong uitsteken en daarna heerlijk uitrekken. Zo leuk !

Tom en Henrike bedankt voor de gastvrijheid en natuurlijk super leuk dat ik deze herinneringen voor jullie mocht maken !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl