Newborn fotografie Gelderland, Zevenaar, | Newborn Maïly-Rose

Van te voren maak ik natuurlijk een planning voor newborn reportages maar met babytjes weet je het maar nooit….
Van Alissa kreeg ik een mailtje dat ze was opgenomen in het ziekenhuis met een licht zwangerschapsvergiftiging. Ze werd ingeleid dus waarschijnlijk zou hun kleine dame eerder geboren worden. Fijn om te weten maar ook altijd wel weer een beetje spannend omdat je dan ook weet dat het daadwerkelijk aan het gebeuren is :).

Soms loopt het toch anders

Maïly-Rose besloot om het haar moeder niet makkelijk te maken. Ze werd uiteindelijk met een spoedkeizersnede ter wereld. Een gezonde dame van 53 cm en 3716 gram. We besloten om wat extra ruimte voor herstellen aan te houden voordat we de newborn reportage zouden plannen en achteraf maar goed ook. Helaas werd mama een aantal dagen na de geboorte opnieuw opgenomen omdat de wond van binnen uit ontstoken was. Een heel traject en gedoe met antibiotica begon en het was even een zoekplaatje maar ondertussen gaat het gelukkig beter. Maïly-Rose deed het gelukkig vanaf het begin super goed en was ondertussen alweer op geboorte gewicht.

Newborn reportage

Soms is het even zoeken voor het beste plekje qua licht voor de newborn reportage en dit keer belande we in de keuken. In de woonkamer scheen volop het (heerlijke) zonnetje naar binnen. Stoere neef Lewis ging ook nog even op de foto met dit kleine dametje en wat deed hij dat goed. Super geduldig bleef hij naast haar liggen en hield haar super goed vast. Een trotse grote neef. Maïly-Rose sliep lekker door tijdens de reportage, soms een beetje tegensputteren als ik haar handjes wat anders neer wou leggen maar wat deed ze het verder goed !

Nick en Alissa, bedankt voor jullie gastvrijheid en geniet van jullie mooie meisje enne niet gelijk teveel doen he Alissa :) eerst goed herstellen !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl