Newborn Fotografie Gelderland, newborn Maud

Hier nog steeds alleen maar meisjes :). Maud kwam slapend binnen maar dat duurde niet zo hoor lang haha, het is buiten natuurlijk nog behoorlijk koud dus er moesten best een aantal lagen kleertjes uit voordat we konden beginnen. Een prachtig dametje kwam te voorschijn ! Maar zelf moest ze natuurlijk wel even wennen na het uitkleden.

We begonnen met de foto’s met mama en papa samen zodat ze nog lekker kon knuffelen en ondertussen diep in slaap kon vallen. Ik blijf foto’s maken met ouders bijzonder vinden, je ziet zo goed hoe klein ze nog zijn en vooral ook hoe geliefd ze zijn. Soms vraag ik me wel eens af wat zullen die kleintjes later zelf van de foto’s zeggen als ze tiener zijn ? (Ik fotografeer nu denk ik toch wel een jaar of negen newborns dus mocht iemand al feedback hebben van zijn pretiener :)).

Maud sliep nog niet helemaal lekker maar gelukkig na wat eten en lekker ingepakt te worden gaf ze uiteindelijk toe aan de enorme slaap waar ze tegen aan het vechten was. Super leuk om na alle meisjes van de afgelopen tijd eens geen roze roze te gebruiken maar onder andere oker geel omdat dat zo goed bij het kamertje van Maud past.

Veel geluk met jullie mooie dametje !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl