Newborn Fotografie Gelderland | Newborn Luuk

Luuk was al heerlijk aan het drinken toen ik binnenkwam voor zijn newborn reportage, dus ondertussen kon ik mooi alvast mijn spullen pakken en een en ander klaar zetten. Onder het genot van een kopje koffie overlegde we even hoe of wat en toen konden we aan de slag,

Mooie herinneringen zijn altijd een perfect cadeau

Luuk en zijn ouders kregen deze reportage cadeau op de babyshower van Luuk. Een perfect cadeau (al zeg ik het zelf haha), deze tijd gaat zo snel voorbij, deze foto’s kun je nog jaren van na genieten zelfs van generatie op generatie.

Jongens Babyboom ?

Ligt het aan mij of worden er op het moment weer alleen maar jongens geboren ? Volgens mij de vierde jongen op rij die ik mag fotograferen (en stiekem weet ik al dat de volgende ook een jongen is :))

Newborn Fotografie Gelderland

Luuk deed het super goed, hij sliep lekker door en zorgde er zelfs voor dat al mijn spullen schoon bleven haha dat bewaarde hij voor de foto’s met papa en mama ;)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl