Newborn Fotografie Gelderland | Newborn boy Riff

Zondag avond de laatste avond van mijn vakantie bleef mijn telefoon maar gaan, alsof het zo gepland was…
Vakantie voorbij hoppa aan het werk, twee babytjes die geboren waren waaronder Riff.
Beter kun je na de vakantie niet beginnen toch.

Grote zus Julia

Al eerder kwam ik bij Lucas en Marjolein. Toen om een newborn reportage van hun dochter Julia te maken, blij verrast was ik dan ook toen ik Julia terug zag.
Wat een vrolijk meisje ! De mooie krullen van mama en het duurde niet lang of ik zat al samen met haar een boekje te lezen, nou ja plaatjes zoeken. En snel dat Julia was hahah dit heeft ze vast vaker gedaan. We moesten op zoek naar een handje zonder lichaam (zoals Julia het uitlegde :)). En drukke afbeelding waarop heel veel gebeurde en waar overal handjes verstopt zaten. Ondertussen dronk Riff lekker zijn flesje leeg zodat we daarna aan zijn reportage konden beginnen.

Toeval of ?

De newborn reportage van Julia fotografeerde ik op haar uitgetelde datum, nu precies 3 jaar later (minus 1 dag :)) mocht ik Riff gaan fotograferen.

Newborn baby’s slapen niet altijd

Riff vond het allemaal wat minder geslaagd. Hij was niet ontevreden maar slapen of op de foto gaan daar had hij wat minder zin in :). Eten daarin tegen vond hij wel weer heel geslaagd, zijn flesje werd in no time opgedronken. Toen hij daarna nog honger bleek te hebben dronk hij ook binnen no time het extra toetje op. Met een hoop geduld en goede hulp van Julia lukte het gelukkig stukje bij beetje toch om een aantal mooie foto’s te maken van Riff.

Kun je doen alsof je ook slaapt enne niet snurken he ! hahaha dan krijg je dit :) cutie !
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl