Newborn Fotografie Gelderland, newborn boy Lux

Dit keer mocht ik naar Gendt newborn Lux en natuurlijk het nieuwe huis van Erwin en Kelly bewondere. Ze wonen er al weer even maar tijdens de newborn reportage van hun eerste zoon Mel woonde ze nog in een ander huis. Aangekomen stonden de stratenmakers en Erwin mij al op te wachten ;). Er werd buiten druk geklust, de oprit lag er helemaal uit over timing gesproken hahahaha.

Soms komt alles tegelijk

Na een rondleiding door het prachtige huis met geweldige tuin om te kijken waar we het beste foto’s konden gaan maken legde we een klein hindernis parcours af om alle spullen binnen te krijgen. Een super warme dag dus voordat we goed en wel aan de slag waren was het al zweten geblazen (ontzag voor de stratenmakers hoor die de hele dag in de zon hebben gestaan pfff).

Lekker wegdromen

Ondertussen was Lux al lekker aan het wegdromen dus tijd om aan de slag te gaan ! In tegenstelling wat Erwin en Kelly dachten deed grote broer Mel het super, normaal gesproken kan hij niet zo goed stilzitten maar hij wilde zelfs maar wat graag op de foto. Zo graag zelfs dat hij er alleen al helemaal voor ging liggen en we ons afvroegen of wel wel een kans zouden krijgen om van Lux alleen foto’s te maken. Gelukkig houd Mel ook van buitenspelen :)

Altijd een fijn compliment als je ook van een 2de kindje de newborn reportage mag maken

Ondertussen konden we nog een aantal foto’s van Lux alleen maken voordat het tijd was voor een flesje. Dat flesje ging er in no time in hahah en daarna was meneertje helemaal melk dronken en weer lekker in slaap.
Super leuk om wederom een mooie newborn reportage voor jullie te mogen maken !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl