Newborn fotografie Doetinchem | Newborn Linn

Kleine Linn werd wat vroeger geboren dan verwacht, maar kleine meisjes zijn vechters (Yup!) en al snel was ze sterk genoeg en mocht ze lekker met papa en mama naar huis. Vijf dagen voor de geboorte hadden we nog contact over dat het op begon te schieten en bespraken we nog wat details voor haar newborn reportage en zo kort daarna was ze er al !.

Met de newborn reportage zelf wachtte we natuurlijk wat langer dan normaal, zodat Linn er aan toe zou zijn en even de tijd had om rustig te wennen en aan te sterken. Gelukkig ging het allemaal super goed en maakte we deze reportage van haar een paar dagen voor haar uitgetelde datum.

Een heerlijk klein dametje, kijk maar eens naar die hand van papa op haar rug, inmiddels wel wat vollere wangen dat kon ook niet anders want in no tempo ging de complete fles naar binnen, eten deed ze als de beste haha. Wel een beetje een koukleum volgens haar mama & papa dus zorgde ik ervoor dat de kachel nog een extra zetje kreeg voordat we aan de slag gingen.
Met haarbandjes en mutsjes hadden de papa en mama van Linn niet echt maar de blik van papa was al gelijk op de houten auto in mijn studio gevallen, deze moeste echt gebruikt worden in een foto.

Toen we zo goed als klaar waren met de reportage lag Linn eigenlijk nog heerlijk ontspannen te slapen, lekker languit en had eigenlijk geen zin om aangekleed te worden, ik heb nog geprobeerd ach dan laat haar maar hier maar helaas ;).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl