Newborn fotografie Doetinchem | newborn girl Saar

Dit keer mocht ik lekker dicht bij huis blijven voor de newborn reportage van Saar :) Grote zus Isa deed de deur open en had er al helemaal zin in, binnen was het al lekker warm.
Oma was er ook om samen met Isa te knutselen en onder een kopje koffie kwamen we natuurlijk aan de praat. Leuk al die “Didammers” in Doetinchen ;).
Grappig hoe vaak ik toch weer bekende tegenkom.

Saar was er helemaal klaar voor na haar flesje dus we konden aan de slag. Dit dametje maakte de meest bijzondere geluidjes in haar slaap. Er werd wat afgeknort hahah zo cute ! Grote zus Isa kon al heel goed helpen, dat is natuurlijk het voordeel als je al wat ouder bent, zo leuk om te zien hoe voorzichtig ze was met haar kleine zus, best een verandering ineens zon kleintje erbij. Saar sliep lekker door tot dat we haar uit een emmertje haalde waar de zo lekker in lag, daar was ze het niet echt mee eens. Gelukkig was er een flesje voor handen en na wat drinken dommelde ze weer heerlijk weg en konden we nog wat meer foto’s maken voordat we aan de familie foto’s begonnen.

Frans en Annemieke bedankt voor jullie vertrouwen en super leuk dat ik deze herinneringen voor jullie mocht vastleggen !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl