Newborn Fotografie Doetinchem Newborn girl Nora

Iedereen wachtte in spanning af op de komst van Nora, het vierde kleine wondertje voor dit gezin ! Afgelopen week mocht ik haar newborn reportage maken.

Regelen, verbouwen en vooral verwonderen

Voor de komst van Nora moest er van te voren wel het een en ander verbouwd en geregeld worden. De twee oudste dames verhuizen naar een prachtige nieuwe kamer op zolder en omdat het toch nog rustig was werd ook de kamer van Juda nog even verhuisd. Wat achteraf de avond voor de bevalling bleek te zijn :).

Vier op een rij

Een newborn reportage op locatie met drie kinderen en een newborn vraagt wel voor de nodige ruimte, dus voordat we met de reportage konden beginnen werd de woonkamer een beetje verbouwd terwijl de kinderen heerlijk rond huppelden. Zo grappig om te zien dat papa heel handig is om dingen met 1 hand te doen terwijl Nora heerlijk in zijn andere arm lag :). Wat deden Evie, Lise en Juda het goed, zo ontzettend lief en rustig met hun kleine zusje Nora. Nadat de foto’s met het hele gezin gemaakt waren ging papa de meiden naar school brengen. Juda ging lekker spelen en wij konden ons verder richten op Nora.

Super leuk om jullie weer te zien voor een newborn reportage ! Heel veel geluk samen :).

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl