Newborn fotografie Doetinchem | Newborn Evi

Ren je s’ochtends nog even naar de bloemist voor dat je een newborn reportage hebt omdat de ouders aangegeven hebben dan ze van oud roze en vintage houden en ik dacht dit is mijn kans om iets met bloemen te doen…… blijkt dat de mama van Evi gewoon zelf bloemist is :).

Evi kwam binnen met haar ouders, grote broer Jack en opa mocht ook mee. Mocht Jack er genoeg van krijgen dan kon opa mooi even met Jack op stap tijdens het foto’s maken. Want zeg nou zelf voor een peuter (soms ook voor ouders haha) is het best een lange zit zon newborn reportage.
Jack was even verlegen maar al snel vond hij het allemaal helemaal leuk, de perfecte grote broer.
Zo lief en voorzichtig was hij met zijn kleine zusjes en samen met haar op de foto ? Geen enkel probleem. Vrolijk kletste hij er op los terwijl ik foto’s van Evi maakte. Evi zelf vond het eigenlijk ook allemaal wel prima, soms heel even laten weten dat ze niet alles zomaar goed vond of een klein beetje protesteren maar na even troosten konden we eigenlijk heel veel foto’s maken.
Met als gevolg dat ik voor dit voorproefje amper kon kiezen haha. Enne die aller laatste foto dat was daadwerkelijk de laatste foto van de reportage, Evi compleet tevreden heerlijk relaxt :).


En zo eindigde we de foto sessie, heerlijk relaxt en tevreden

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl