Newborn Fotografie Doetinchem | Newborn boy Xem

Dit mannetje heeft twee grote broers die super blij met hem zijn (en natuurlijk papa en mama ook haha). Al had de ene eigenlijk liever een meisje gewild en was het ook wel handig geweest als het er twee waren zodat ze allebei een eigen babytje zouden hebben. Toen ik de newborn reportage van Xem mocht maken was gelijk duidelijk hoe gek die twee mannen op hun kleine broertje zijn. Papa zelf had nog geen kans gehad om de wandelwagen te duwen ;).

Inmiddels alweer even geleden dat ik dit gezin gezien had voor de newborn reportage van nu de middelste Finn, tussendoor elkaar nog tegen gekomen op bruiloften en dan nu zelf weer een mooi mannetje erbij waar ik newborn foto’s van mocht maken.

We begonnen met de familie foto’s en de foto’s van de jongens samen zodat Ian en Finn later eventueel door opa en oma opgehaald konden worden als ze er genoeg van zouden hebben. Xem was in dit geval de grote uitdaging want ooh wat deden Ian en Finn het super goed. Soms even iets schuiven want tja met je gezicht in de buurt van de blote billen van Xem staan vond Finn niet zo’n goed idee. Al helemaal niet meer toen iedereen (en vooral papa) helemaal dubbel lagen van het lachen omdat Xem terwijl hij net in de armen van mama lag al gelijk flink van zich af plaste. En we hadden nog geen foto gemaakt.

Toen ik bezig was met een foto van Xem alleen kwam Ian erbij staan en vroeg of hij nog een keertje op de foto mocht, dus stelde we voor om nog een foto van Ian en Xem te maken en dan natuurlijk ook van Finn en Xem samen, hoe lief is dat !.

Terwijl de mannen heerlijk rustig met hun lego aan het bouwen waren ging ik verder met de foto’s van Xem alleen en konden ze tussen door nog even een keer met zijn drieën op de foto. Xem deed soms alsof hij even sliep maar dan twee tellen later ging er weer een oog open of besloot meneer dat hij al groot en sterk genoeg was om zelf zijn hoofd helemaal op te tillen en rond te kijken. Ondanks dat hij echt wel moe was bleef hij eigenlijk de hele sessie een beetje vechten tegen de slaap, niet huilen of ontevreden maar vooral alles in de gaten willen houden. Toen we aan het eind kwamen van de reportage viel hij natuurlijk als een blok in slaap hahah.

Veel plezier met jullie voorproefje !

Mhhh zal ik nog gaan slapen….. ?

Ik hou je in de gaten ;)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl