Newborn fotografie Doetinchem Newborn boy Sebas

Lekker dicht bij huis dit keer voor de newborn reportage van Sebas. Met het plannen van de afspraak hadden we al even besproken welke kleuren en tinten de voorkeur hadden dus ik had mijn auto weer helemaal vol geladen :).

Knuffelen

Oma deed de deur open en was nog even lekker met Sebas aan het knuffelen. Door een vervelende buikgriep had ze nog niet zo heel veel tijd met haar mooie kleinzoon door kunnen brengen dus lekker even de schade inhalen terwijl de rest van de familie nog boven bezig was. Ondertussen zette ik alvast alle spullen naar binnen waarna Sebas nog wat te drinken kreeg voordat we konden beginnen met de reportage.

Broer en zus

Terwijl Emmie vrolijk rond rende en met oma speelde pakte ik Sebas lekker in zodat we konden beginnen met een foto van Emmie en Sebas samen, iets wat papa en mama erg graag wilde. Sebas is een grote vent, lange benen, grote voeten en prachtige lange vingers :). Heerlijk relaxt lag hij daar voor zijn foto’s helemaal in zijn element zo lekker ingepakt. Emmie vond het nog een beetje spannend maar toen ze merkte dat het helemaal niet zo moeilijk was en ze Sebas heel goed kon vasthouden kon ze zelfs een beetje lachen en Sebas een kusje geven. Toen ik uiteindelijk Sebas oppakte wou Emmie alweer klaar gaan liggen voor nog meer foto’s.

Sebas sliep lekker door en zo konden we nog een aantal foto’s maken van een tevreden mannetje. Na de familie foto’s was Sebas echt klaar wakker, heerlijk rustig lag meneertje om hem heen te kijken en alles in de gaten te houden. Slapen was er niet meer bij dus besloten we dat het genoeg was geweest.
Ik ging mijn spullen weer inpakken en ineens ging Emmie op zoek naar haar broertje…….. waar is hij ? Zou ze gedacht hebben dat ik hem mee zou nemen ? :). Gelukkig bleek hij op de bank bij papa en mama te liggen en nadat ze hem een kusje had gegeven kon ze weer verder spelen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl