Newborn fotografie Doetinchem | Newborn boy Liam

Het is dat ik zoveel spullen mee sjouw naar een newborn reportage maar anders had ik dit keer makkelijk op de fiets gekund !

Ook papa was van de partij

Al eerder mocht ik foto’s maken van Steijn, toen als verrassing voor papa. Dus alles ging toen stiekem, Steijn was nog een klein mannetje en we spraken af in het bos. Altijd spannend of kleintjes een geheim kunnen bewaren :). Dit keer belde ik aan en deed papa samen met Steijn de deur open. Mama was nog boven samen met de kraamhulp en Steijns kersverse broertje Liam.

Soms moeten kleintjes ook even wakker zijn

Nadat ik alles had klaar gezet en we een lekkere bak koffie hadden gedronken waren we helemaal klaar om te beginnen. Liam dacht daar duidelijk anders over :), klaar wakker was hij op zich geen probleem, wakkere foto’s kunnen ook leuk zijn alleen was Liam het er niet zo mee eens. Eigenlijk wilde meneertje graag nog een extra toetje eten en besloten we om een extra flesje klaar te maken. Dat ging er wel in !.

Broertjes

Na het flesje was Liam duidelijk tevreden en konden we aan de slag. Zo melk dronken als Liam was werd hij niet eens wakker van zijn grote broer Steijn. Die ondertussen lekker aan het spelen was en ook wel even met Liam op de foto wilde. Samen gezellig op een kleedje is best een beetje spannend maar Steijn deed het super goed. Liam sliep heerlijk door en zo konden we daarna gelijk door naar een volgende set up.
Toen het tijd was voor nog wat andere foto’s werd Liam alweer een klein beetje wakker, even dachten we dat hij alweer honger had maar gelukkig besloot hij om nog even te gaan slapen zodat we nog wat extra foto’s konden maken.

Mazzel

Eigenlijk moet ik dit niet hardop zeggen, dat is vragen om problemen maar de laatste tijd heb ik toch behoorlijk mazzel gehad en weinig plas en poep incidentjes mee gemaakt :). Dit keer was papa aan de beurt hahaha gelukkig alleen een plas maar ja wat er in gaat moet er natuurlijk ook weer uit !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl