Newborn Fotografie Dinxperlo | Newborn girl Emmy

Nog niet zo lang geleden mocht ik de newborn foto’s van Lexi maken, nu was het Lexi die samen met papa de deur open deed toen ik aanbelde. Bij hun nieuwe huis trouwens waarvan ik het adres kreeg de avond voor de reportage. Op het reservering formulier stond nog het oude adres maar inmiddels waren ze ook net verhuisd, wat een super planning haha. Dochter Emmy besloot alleen iets vroeger geboren te worden waardoor de planning toch nog even een beetje in de war werd gegooid :).

Familie foto

Bij een newborn reportage maken we vaak ook een familie foto voor een achtergrond, Bjorn en Maaike wilde graag een wat meer lifestyle achtige familie foto dus besloten we deze in de slaapkamer te maken. Lekker met zijn alle op bed. Waarna we naar beneden ging voor de rest van de reportage.
Gelukkig was het overal lekker warm, vooral boven haha dus Emmy vond het geen probleem.

Zussen

De foto’s samen met Emmy vond Lexi toch wel een beetje spannend maar gelukkig kreeg ze de smaakt te pakken (en een rozijntje hier en daar deed ook wonderen ;)). Daarna wat het tijd om nog wat foto’s van Emmy zelf te maken totdat ze aangaf dat het weer tijd was om te eten en om lekker bij haar mama te liggen.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl