Newborn fotografie Didam | Newborn Meike

Soms gaat alles een beetje sneller dan gepland :)

De foto’s van de zwangerschapsreportage had ik al vrij snel klaar en als reactie kreeg ik daarop, bedankt voor de mooie foto’s en ondertussen is ons meisje ook al geboren ! :). De dag/avond voor de zwangerschapsreportage waren ze nog in het ziekenhuis geweest omdat het voelde alsof er wat te gebeuren stond. Na diverse controles mochten ze weer naar huis maar uiteindelijk bleek toch dat het voorgevoel goed was !. Iets meer dan een week na de reportage werd Meike geboren op 36 weken + 2 dagen. Gelukkig ging alles goed en werd Meike kern gezond geboren. Omdat ze wat te vroeg was besloten we om de newborn reportage wat later te plannen zodat mama en Meike even tijd hadden om wat aan te sterken.

Zusjes, maar zo anders !

Eerder had ik al een newborn reportage gemaakt van inmiddels grote zus Lotte. Soms lijken kindjes enorm op elkaar maar dat was dit keer niet het geval, een totaal ander gezichtje :). Gelukkig vond Lotte het ook leuk om met het zusje op de foto te gaan, soms ging het nog iets ongecontroleerd haha maar ohh wat vind ze haar zusjes lief.

Prachtig meisje

Wat een prachtig meisje is Meike !. Tijdens de reportage sliep ze echt heerlijk en heb ik regelmatig moeten lachen om de bochten waar ze zich in wrong. Het liefste wilde ze zo ver mogelijk opgekruld liggen en wanneer ik wat anders probeerde duurde het een paar seconde voordat mevrouwtje haar beentjes weer helemaal optrok.

Saskia en Wilco veel geluk met jullie mooie meiden !.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl