Newborn Fotografie Didam, Newborn girl Noï

Eigenlijk zat ik qua planning al helemaal vol toen Chanien contact met mij opnam. Ze had mijn foto’s gezien bij de verloskundige praktijk in Zevenaar en wilde toch eigenlijk ook wel erg graag een newborn reportage. We spraken af dat ze mij een berichtje zou sturen als hun kindje geboren was en dat ik op dat moment zou kijken of ik nog wat in kon plannen. Babytjes houden zich namelijk niet altijd aan de planning.

Newborn reportage

Andere babytjes lieten op zich wachten en zoals je ziet lukte het dus nog om een newborn reportage in te plannen voor Noï. Klein zus van Fibi en Chiem. Toen ik aan kwam rijden kwamen papa en Fibi net uit school gelopen, welke heel handig ongeveer naast de deur is. Voor geen goud wou Fibi natuurlijk deze foto sessie missen (alhoewel ze tijdens de shoot wel een paar keer vroeg of ze alweer naar school mocht haha). Ze wonen net in een prachtig nieuw huis en daar moet nog wat aan de muur dus een foto van de drie kinderen samen zou toch wel fijn zijn.

Rust :)

Nadat de familie foto’s gemaakt waren ging Fibi weer lekker terug naar school en ging Chiem met oma mee waardoor het ineens heel rustig werd in huis. Ondertussen begon Noï wat last te krijgen van krampjes waardoor we wat sneller te werk moesten gaan, niet te lang doen over poseren want dan kreeg ze alweer een krampje en konden we weer van voor af aan beginnen :). Toen de krampjes echt door begonnen te zetten besloten we dat we meer dan genoeg foto’s hadden en het tijd was om te knuffelen met mama.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl