Newborn fotografie Didam | Newborn girl Maud

Yes een meisje!. Na twee stoere jongens zijn Sander en Maaike nu ouders geworden van een super schattig en stoer meisje. Zo ontzettend leuk dat ik ook van dit mooie kindje een newborn reportage mocht maken. Best een uitdaging met twee grote broers maar later bleek dat Maud zelf eigenlijk de grootste uitdaging was.

Twee grote broers

Na twee jongens nu een meisje in dit gezin, hoe leuk is dat !. De mannen gingen aan de beschuit met roze muisjes toen ik binnenkwam en Maud lag heerlijk tevreden in de box. Na het opbouwen van de spullen konden we aan de slag. Op verzoek van mama had ik natuurlijk extra veel schattige haarbandjes mee genomen.

Vervelende krampjes

We dachten dat het een uitdaging zou zijn om de jongens bij op de foto te krijgen maar dat liep even anders. Maud had behoorlijk last van krampjes. Wat er voor zorgde dat het soms behoorlijk lang duurde voordat we een foto konden maken. Zo sneu dus namen we meer dan voldoende tijd om extra te troosten en te knuffelen. Ondertussen hielden de jongens het super goed vol om zelf te spelen en kwamen ze af en toe even kijken wat er allemaal gebeurde.

Knuffeltijd

Terwijl mama Maud troostte had ik tussendoor even de tijd om de jongens voor te bereiden op het maken van een foto, de familie konijn heeft het allemaal even voor gedaan waarna Lars en Sven zelf ook wel even op het zachte kleedje wilde liggen. Hahah boefjes zijn het !. (maar wel hele lieve boefjes :)).

Geduld wordt beloond

Het koste wat moeite maar uiteindelijk ben ik super blij met het resultaat, heerlijk toch die wangen ?. Gelukkig heeft Maud na de reportage lekker kunnen slapen en die middag verder geen last gehad meer van krampjes.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl