Newborn fotografie Didam | newborn Gijs

In mijn vakantie kreeg ik een berichtje van Martine, ook deze telg laat rustig op zich wachten zodra er nieuws is laat ik het je weten !

Boefjes zijn het ;) Gijs liet net als zijn inmiddels grote zus op zich wachten, als ik het goed geteld heb zelfs een dag langer dan zijn zus namelijk 11 dagen over tijd. Maar het was het wachten meer dan waard ! Een flinke bos met donker haar en maar liefs 54 cm ! (alhoewel er over die 54 cm wel wat twijfels waren :)) Soms zie je zoveel gelijkenis tussen kindjes (ik heb in 2015 ook de newborn reportage van grote zus Kim gemaakt) maar dit keer waren het toch twee heel verschillende kindjes. Alhoewel als ik het blog van Kim teruglees….. sommige dingen waren wel redelijk hetzelfde hahahah ;). Kim was super lief voor haar broertje, terwijl ik Gijs vast had kwam ze spontaan even langs om een heel lief zacht kusje op zijn hoofd te drukken zo schattig.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl