Lifestyle zwangerschap reportage | Didam, Gelderland

Zo leuk om de gezichten te zien achter eerdere mails die ik ontvangen heb. Met Maartje heb ik een tijd geleden mail contact gehad toen ze haar zus en zwager een newborn reportage cadeau deed.
Nu ze zelf zwanger is van een tweede nam ze weer contact op voor een zwangerschap reportage.
Na wat mailtjes besloten we om een lifestyle reportage bij hun thuis te doen zodat zoontje Olivier lekker op zijn gemak zou zijn.
De ochtend van de reportage was het druilerig en grijs buiten gelukkig klaarde het wat op toen ik in de auto zat onderweg naar Didam en brak er zelfs een zonnetje door.
Niet alleen gelukkig voor ons maar ook voor de carnavalvierders aangezien wat later die dag de Didamse carnavals optocht van start ging.
Olivier stond al te zwaaien toen ik aan kwam rijden wat een onthaal, totaal niet verlegen :) Na een kop koffie gingen we aan de slag, lekker een boekje lezen met papa en mama, even spelen en op zijn loopfiets rond crossen. Ik kreeg de baby kamer te zien en natuurlijk ging Olivier ook zijn eigen kamer laten zien.
Olivier ontpopte zich als een 2 jarige Photobomber ;) Om foto’s zonder hem te maken moesten we soms super snel zijn, terwijl meneer een ander boekje ging halen hahahaha. Wat een heerlijk ventje !

Marc, Maartje en Olivier, bedankt voor de koffie en de gezellige ochtend. Klaar voor de start……… ;) veel plezier met jullie voorproefje

Zwangerschap-fotografie-1Zwangerschap-fotografie-2Zwangerschap-fotografie-3Zwangerschap-fotografie-4Zwangerschap-fotografie-5Zwangerschap-fotografie-12Zwangerschap-fotografie-13Zwangerschap-fotografie-14Zwangerschap-fotografie-15Zwangerschap-fotografie-11Zwangerschap-fotografie-10Zwangerschap-fotografie-9Zwangerschap-fotografie-7Zwangerschap-fotografie-6Zwangerschap-fotografie-16Zwangerschap-fotografie-17Zwangerschap-fotografie-19

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl