Lifestyle Kinderfotografie Doetinchem, Gelderland | Charlie en Faas

Meestal ga ik met oudere kindjes lekker naar buiten maar nu het wat kouder begint te worden is het toch ook wel fijn om lekker warm bij de kachel te blijven. Zeker voor Faas die nog niet loopt maar al lekker op zijn buik door de kamer schuift (das buiten in de modder dan weer minder).
Niet ieder huis is geschikt om binnen foto’s te maken zeker nu het ook buiten wat donkerder wordt maar bij Charlie en Faas waren er mogelijkheden genoeg, wat een heerlijk huis !

Toen ik binnen kwam begon Charlie gelijk uitgebreid tegen mij te kletsen, haar mooie rok lopen showen en later ook haar blote billen (hahahah wat een vrolijk dametje ! ). Faas moest nog even een beetje wakker worden maar al snel had ook hij het helemaal naar zijn zin. Onder het genot van een kopje koffie mocht ik mee genieten van hoe Charlie genoot van een heerlijk peertje en later haar kleine broertje hielp met het eten van zijn broodje (terwijl Charlie de korstjes op at en stiekem nog een beetje extra :)). Er werd getekend, stickers geplakt, heel veel stickers :) een boekje gelezen en vooral gespeeld en genoten. Foto’s van momenten die eigenlijk iedere dag van de week kunnen plaatsvinden, momenten waarvan je soms misschien niet zo bewust geniet maar zeker het genieten waard zijn.

Bedankt dat ik even bij jullie mocht binnenkijken ! Veel plezier met jullie voorproefje.
Livestyle 5LifestyleLifestyle 15Lifestyle 1Lifestyle 13Lifestyle 6Lifestyle 2Lifestyle 4Lifestyle 10Livestyle 10Lifestyle 12Lifestyle3Lifestijl 9Lifestyle 8Lifestyle 16Lifestyle 7

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl