Kinderfotografie Gelderland | Thijs & Giel

Kinderfotografie, Stoere broers Thijs en Giel

Toen ik het eerste mailtje kreeg van Rosan dacht ik al dat wordt vast en hele leuk fotosessie.
Een stoer jongens gezin met twee jongens van 6 en 7 jaar allebei helemaal gek van voetbal.

Na overleg kwamen we op deze stoere locatie uit waar gelukkig ook nog eens genoeg ruimte was om te voetballen, te klimmen en te rennen en af en toe elkaar even te ontwijken 
Dat het ruim 20 graden zou zijn in oktober daar hadden we natuurlijk geen van beide rekening mee gehouden. Gelukkig stond er een klein windje waardoor de jongens het nog super lang en zonder morren hebben volgehouden in de truien die speciaal voor de fotoshoot waren uitgekozen.

Zo grappig om te zien twee broertjes met een totaal verschillende persoonlijkheid maar wel met dezelfde passie voor voetbal. De jongste Giel een grappenmaker met een super aanstekelijke lach en de oudste Thijs wat rustige ,houd van zelf foto’s maken en was ohh zo trots toen hij zijn stoere actie foto zag, beide aan elkaar gewaagd.

Frank, Rosan en de jongens, ik vond het super leuk en heb genoten om jullie zo samen te zien en ook tijdens het nabewerken heb ik nog even uitgebreid zitten lachen om alle gekke bekken . Wat een heerlijke kereltjes, daar mag je trots op zijn ! Geniet van jullie voorproefje de rest volgt snel.


01-Familie-fotografie04-Familie-fotografie03-Familie-fotografie06-familie-fotografie07-familie-fotografie05-Familie-fotografie08-familie-fotografie09-Familie-fotografie11-familiefotografie

Deze foto’s…..zo ontzettend grappig ! Verschil van 2 seconden :)

10-familie-fotografie12-familie-fotografie13-familie-fotografie14-familie-fotografie15-Familie-fotografie
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl