Familie fotografie achterhoek, Gelderland | Ruben

Patrick, Wendy en Ruben ontmoette ik op een zondag morgen bij een prachtig stukje verborgen natuur niet al te ver van huis. Zo ontzettend leuk om steeds weer mooie nieuwe plekjes te ontdekken zo dicht bij huis. Een plekje wat voor Wendy bijzonder is omdat haar opa daar vroeger heel veel tijd doorbracht. Super lief dus ook van haar oom dat hij speciaal voor ons daarnaar toe kwam zodat wij er foto’s mochten maken.

Deze foto reportage was echt een cadeautje want Wendy heeft deze reportage gewonnen via een actie van Kruiswerk Achterhoek.

Ruben is een vrolijk, ondernemend mannetje, bijna 8 maanden oud en druk op ontdekkingstocht. Bewegende blaadjes zijn zo leuk ! Ohh dat takje kan ik misschien toch net nog wel pakken hahaha. Volgens mij had ik een beetje geluk dat hij nog niet loopt want dan was het echt een marathon geworden :). Een gezellige ochtend die eindigde met een lekker bakje koffie toen we even lekker bij de houtkachel gingen opwarmen en schuilen voor een klein regenbuitje.

Super leuk om jullie te ontmoeten ! Bedankt dat ik mee mocht genieten van dit mooie bijzondere plekje zo dichtbij huis.

Familie-fotografie-1Familie-fotografie-2Familie-fotografie-3Familie-fotografie-4Familie-fotografie-5Familie-fotografie-7Familie-fotografie-6Familie-fotografie-8Familie-fotografie-9Familie-fotografie-10Familie-fotografie-12Familie-fotografie-11Familie-fotografie-13

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl