Kinder Fotografie Braamt Gelderland | Jet !

Jet ken ik eigenlijk al vanaf haar geboorte haar mama is mijn beste vriendinnetje al sinds de eerste klas van de Mavo (heeel lang geleden, hoe lang precies ga ik niet vertellen haha maar als ik er over nadenk voel ik me best oud ;)) Hoe bijzonder was het dat mijn vriendinnetje mama werd, inmiddels van drie bloedjes van kinderen…. en jemig de oudste Jet heeft haar langste tijd op de basis school al gehad. Jet is een wat verlegen maar super creatief meisje, het postuur van haar vader en het creatieve van haar moeder. Maar vergis je niet als je haar hoort spelen met haar broertjes dan is het Jet die de lakens uitdeelt !

Bijzonder vond ik het dan ook om lekker alleen met Jet en Barbara foto’s te gaan maken, zonder de jongens want zeg nou zelf die kun je als meisje van die leeftijd soms missen als kiespijn hoe gezellig ze meestal ook zijn. Via de whats app zijn er heel wat berichtjes over een weer gegaan en koos Jet zelf voor deze mooie locatie. Toen ik ze op ging halen was Jet er helemaal klaar voor een tas vol met mooie jurkjes, goede zin en een heerlijk zonnetje aan de hemel. Jemig wat gaat de tijd toch snel………….


01-Kinderfotografie02-Kinderfotografie04-Kinderfotografie03-Kinderfotografie06-Kinderfotografie05-Kinderfotografie07-Kinderfotografie08-Kinderfotografie09-Kinderfotografie
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl