Kinder Fotografie Doetinchem | Fleur, Kruisbergse bossen

De afgelopen dagen had het aan 1 stuk door geregend en toen ik donderdags in het bos kwam twijfelde ik of de over een paar dagen geplande reportage met Fleur wel door kon gaan. Ik trof 1 grote modder bende aan, giga plassen en in combinatie met de kou voor een dametje wat net kan lopen niet echt een goede combi.

Gelukkig besloot het weer mee te werken en bleef het twee dagen voor de reportage redelijk droog, op de dag zelf werd zelfs een zonnetje voorspeld ! (Die hebben we niet gezien maar toch haha ) Aangezien Fleur een bikkel is besloten we om de reportage door te laten gaan. Fleur vond het geweldig in het bos, al die blaadjes, takjes en dennenappels…… Zo leuk om vast te pakken en weer weg te gooien. Een dametje met een eigen willetje en hoe gekker papa met haar deed hoe leuker ze het vond. Tussendoor even knuffelen om warm te worden maar eigenlijk had ze daar geen tijd voor, de blaadjes waren veel leuker. We hadden de reportage niet beter kunnen plannen, het gaat hard nu met de herfstkleuren in het bos en vanaf het moment dat ik weer thuis was heeft het geloof ik weer aan 1 stuk door geregend.

Jeroen, Maartje en Fleur fijn dat we nog even droog hebben kunnen genieten van de mooie herfstkleuren ! Geniet van jullie voorproefje.

kinder-fotografie-2
kinder-fotografie-3
kinder-fotografie-4
kinder-fotografie-1
fleur-kortlever-7-kopie-1
kinder-fotografie-6kinder-fotografie-7kinder-fotografie-8kinder-fotografie-9kinder-fotografie-10kinder-fotografie-11kinder-fotografie-16kinder-fotografie-12kinder-fotografie-13kinder-fotografie-14kinder-fotografie-15kinder-fotografie-17

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl