Gezinsreportage Doetinchem

Zondag morgen om negen uur het bos in voor een gezinsreportage, altijd weer benieuwd naar het gezin wat ik ga ontmoeten :)

Plassen stampen

Een vrolijk kletsend dametje en haar kleine broertje kwamen uit de auto. Job rende gelijk richting de eerste de beste plas (Yep het had s’nachts geregend nadat het dagen lang droog was geweest) waardoor papa ook gelijk een sprintje moest trekken :). De toon was gezet hahaha. Heerlijk kinderen die niet bang zijn om vies te worden. Natuurlijk wilde wij proberen om ze nog even een beetje schoon te houden voor de foto maar hoe lang dat lukt in een nat bos ??

Gezinsuitbreiding

Binnenkort komt er weer een kleintje bij maar dat was niet het hoofddoel van deze reportage, het moest vooral een gezellige familie reportage worden met natuurlijk ook een buikfoto maar vooral de kinderen is waar deze reportage om draaide. Zo hebben we lekker gewandeld, gerend, gevoetbald en bellen geblaast en stiekem toch nog kans gezien om in wat plassen te stampen :). Sarah had onderweg hele verhalen en vond het zo gezellig dat ze gezellig hand in hand wilde lopen.

We eindigde in de speeltuin zodat er nog even lekker gespeeld kon worden en toen werd het echt tijd om weer naar huis te gaan. Jop was hartstikke moe van al het rennen en Sarah die had echt een pleister nodig omdat ze geprikt was door een brandnetel (yep jonge brandnetels prikken ook !)

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl