Gezinsreportage Doetinchem avondlicht, heerlijk in het zand :)

Hun bruiloft mocht ik vastleggen, daarna newborn reportages van hun twee jongens en nu spraken we af voor een gezinsreportage. De jongens kende ik amper meer terug !. Jeetje waar blijft de tijd !.

Heerlijk in het zand

We spraken af op een plekje waar Annelies een week daarvoor even was wezen kijken, heerlijk rustig aan de rand van het bos met een mooie velden om ons heen. Het is natuurlijk al een tijdje droog dus het zandpad zorgde voor flinke stofwolken en tja wat is er nou leuker dan lekker met je voeten in open schoenen flink door het zand te gaan….. met als gevolg natuurlijk dat de jongens al heel gauw niet meer helemaal schoon waren (of kan ik beter zeggen helemaal niet meer hahaha).

Bloemen plukken en knuffelen

Er stonden mooie korenbloemen langs het pad welke voor mama extra speciaal zijn dus natuurlijk hebben we even wat bloemen geplukt. Tijd voor knuffels hadden de jongens amper ze waren veel te druk met wat er allemaal om hun heen was, zand, bloemen, blaadjes. Thijmen (de jongste) kwam regelmatig even mijn kant op gerend om midden voor mijn camera te gaan staan (en dan natuurlijk zo dichtbij dat scherpstellen onmogelijk was) hahahah terwijl Matthijs liever zijn eigen gang ging en van alles wilde weten. Matthijs die lekker bij mama ligt en Thijmen die er dan ongeveer boven op springt. Zo grappig om te zien hoe ze allebei nu al echt hun eigen persoonlijkheid hebben.

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl