Gezinsfotografie Gelderland | met de voetjes in het water :)

Dit gezin mocht ik al eerder fotograferen maar toen was kleine Evy er nog niet bij :). Inmiddels zijn de kinderen en stukje groter geworden (zeg maar gerust een heel stuk :)) en het gezin uitgebreid met nog een prachtig meisje Evy. Na wat overleg besloten we om de foto’s te gaan maken op dezelfde locatie als de vorige keer, heerlijk in het bos waar ze ook regelmatig met de hond gaan wandelen.
Op facebook zie ik soms foto’s voorbij komen dat papa op zijn gitaar speelt voor de meiden dus stelde ik voor mijn zijn gitaar mee te nemen (helaas mijn hubby is niet muzikaal dus dit is mijn enige kans op een live sessie in het bos :)).

We liepen gezellig samen het bos in, Anne vrolijk vooruit huppelend en rennend, gewoon lopen kent dit dametje niet :)
Evy zat lekker in de wandelwagen en grote broer liep er met lichte tegenzin achteraan, tja de reportage moest toch echt niet te lang duren want hij had nog een feestje in het verschiet :).
In tegenstelling tot de dag ervoor was het prachtig weer en gelukkig hadden de muggen besloten om ons heerlijk met rust te laten. Toen Anne honger kreeg was het tijd om te eten, Debby vond het geen probleem als ik daar wat foto’s van zou maken gelukkig, hoe fijn is het als je gewoon kan voeden als het nodig is, ik blijf het een bijzonder iets vinden zo bijzonder dat het eigenlijk zonde is als daar geen foto’s van zijn om op terug te kijken. Ook bijzonder om te zien hoe goed mama’s worden in multitasken :)
Anne mocht ondertussen verzoek nummertjes indienen bij papa volgens mij is mag ik dan bij jou haar favoriet en wordt dat heeeel vaak gespeeld aangezien grote broer gelijk reageerde met nee die niet he hahahah zo grappig. Aan het eind van de reportage nog even langs het water want ja wie vind dat nou niet lekker even met de voetjes in het water. Wat er natuurlijk voor zorgde dat Anne eigenlijk nog niet naar huis wilde :).

Super leuk om jullie weer te zien en jullie gezin te zien groeien !

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl