Familie Fotografie | Zevenaar Gelderland

Een tijdje geleden nam Sandra contact met me op dat ze graag een nieuwe gezins reportage wou laten maken omdat hun jongste spruit er de vorige keer nog niet bij was :)
Een klein vrolijk dametje met de naam Mila. De vorige keer dat ik foto’s van dit gezin maakte was Mila nog niet geboren en kon de (toen nog) kleine Stan nog net niet alleen lopen.
Een beetje een deja vu dus aangezien Mila nu net een weekje rond stapte en we foto’s op dezelfde locatie gingen maken als de vorige keer, op het terrein om hun huis heen. Een plek waar de jongen zich helemaal thuis voelen en vooral Cas overal op klimt en natuurlijk lekker smerig kan worden :).
Ik heb net nog even de tekst van de vorige keer gelezen en eigenlijk kan ik die ongeveer kopiëren :)
Het was een hele uitdaging hahah vooral Cas besloot vooral zijn eigen ding te doen, iets wat ik vaak alleen maar leuk vind tijdens een reportage maar als je foto’s met het hele gezin wil maken of met een kleiner broertje en zusje dan is het toch wel handig dat ze in ieder geval allemaal bij elkaar in de buurt kunnen zijn.
Iets wat lastiger wordt als de oudste vooral heel hoog van de grond zit op een giga stapel pallets bijvoorbeeld, of op een pony :).
Mila vond het heerlijk om lekker rond te lopen, alhoewel dat soms nog niet makkelijk is in het hoge gras en ze dan toch liever even vlug op de knietjes verder wou.
Stan vond nog steeds het hek leuk waar we de vorige keer ook foto’s hebben gemaakt :)

Super leuk om jullie terug te zien en hopelijk hebben jullie genoten van het kampeer avontuur !

Familie-fotografie-FamJansen-1Familie-fotografie-FamJansen-4Familie-fotografie-FamJansen-7Familie-fotografie-FamJansen-2Familie-fotografie-FamJansen-5Familie-fotografie-FamJansen-8Familie-fotografie-FamJansen-11Familie-fotografie-FamJansen-19Familie-fotografie-FamJansen-16Familie-fotografie-FamJansen-17Familie-fotografie-FamJansen-27Familie-fotografie-FamJansen-31Familie-fotografie-FamJansen-32Familie-fotografie-FamJansen-30Familie-fotografie-FamJansen-47Familie-fotografie-FamJansen-54

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl