Familie Fotografie, Didam Gelderland | Cliche maar waar…….

Vaak heb ik zelf helemaal niet in de gaten hoe snel de tijd gaat totdat ik kindjes terug zie die ik al eerder gefotografeerd heb…..hoe bijzonder is het om te zien hoe kindjes veranderen, nog meer persoonlijkheid ontwikkelen en hoe er een hecht gezin ontstaat.

Carmen en Victor mocht ik allebei als newborn fotograferen (en tussendoor nog de buik waar Victor in verstopt zat ;)) En nu Victor net een jaar is geworden mocht ik ze opnieuw ontmoeten voor een foto reportage. Al twee keer moesten we een nieuwe afspraak maken omdat het zulk enorm slecht weer was maar nu ging het er dan toch van komen. Een beetje koud was het nog wel dus gingen we op zoek naar wat beschutte plekjes en heel af en toe liet de zon zich even zien. Carmen wist precies wat ze wel en niet wou (iets waar we tijdens haar newborn reportage ook al achter waren gekomen hahahah) zo grappig om te zien, wat een heerlijk dametje. Victor was niet zo van het stilzitten, als je net kan lopen (aan de hand) wil je natuurlijk het liefste lekker lopen en met mama knuffelen was toch ook wel favoriet. Super leuk als je dan later hoort dat Carmen het s’avonds nog over de tunnel had waar ze in gespeeld had (en papa ook tig keer doorheen moest kruipen :)) en dat Victor op de terug weg in de auto even een lekker dutje had gedaan.

Super leuk om jullie weer te zien ! Geniet van jullie voorproefje !

Familie-fotografie-1Familie-fotografie-2Familie-fotografie-4Familie-fotografie-3Familie-fotografie-5Familie-fotografie-6Familie-fotografie-11Familie-fotografie-7Familie-fotografie-8Familie-fotografie-10

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl