Familie fotografie Slangenburg Doetinchem | Herfstkleuren

Hoe kan je het zo uitkienen ! De meeste geweldige herfstdag van de maand om foto’s te maken en ik mocht met Puck en haar ouders op stap.
Normaal gesproken is het lekker rustig in het bos maar nu was het haast vechten om een parkeerplaats hahahah, blijkbaar besloten een hoop mensen om nog even van het mooie weer te genieten na al die dagen met bewolking, miezer regen en flinke buien.
Groot gelijk want wat was het mooi !

De mama van Puck had van te voren aan gegeven dat Puck nog wel eens heel verlegen kon zijn, maar daar hebben we helemaal niets van gemerkt. Dit dametje had het prima naar haar zin in het bos en was nog lang niet van plan om naar huis te gaan ondanks dat we toch al ruim genoeg foto’s hadden. Zo leuk om te zien hoe die kleintjes kunnen genieten van eikels verzamelen en achter een bal aan rennen.

Dit gezin had deze kinder fotoreportage gewonnen via een Actie van Livelife, het mooie weer was echt een extra cadeautje !

Martijn, Wendy en Puck, bedankt voor de gezellige middag in het bos, het was genieten.
Familie-fotografie-7Familie-fotografie-2Familie-fotografie-3Familie-fotografie-4Familie-fotografie-5Familie-fotografie-6

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl