Familiefotografie | Achterhoek

Familiefotografie, heerlijk het bos in

Maart roert zijn staart was het toch ? Maar hoe zit het dan met oktober ? De ene dag ruim 20 graden volop zon en de andere dag een graad of 15 met druilerig weer en miezer regen. Dat het weer minder was hield ons niet tegen om lekker naar het bos te gaan, genoeg bomen om te schuilen.

Het was heerlijk rustig in het bos dus we konden lekker onze gang gaan. Tussen de broertjes Wesley en Jordy zit behoorlijk wat leeftijdsverschil. Wesley gaat al naar de middelbare school terwijl Jordy net naar school mag. Maar wat zijn deze twee leuk met elkaar. Hoe klein Jordy ook is hij regelt wel even dat Wesley met hem mee rent of dat iedereen helpt om eikels euhhh denneappels te zoeken. Mooi hoe je ineens de herft door ziet komen en de kleuren worden alweer prachtig. Heel veel foto’s later en met een tas vol dennenappels, beukennootjes en takjes gingen we weer richting huis. Later zag ik op facebook een hele foto van een hele mooie herfst schaal met brandende waxine lichtjes voorbij komen met daarbij een van trots glimmende Jordy zo leuk !

Bedankt voor de leuke ochtend, die koffie doen we nog wel een keertje :) Geniet van jullie voorproefje !


01-familiefotografie02-familiefotografie03-familiefotografie04-familiefotografie05-familiefotografie06-familiefotografie07-familiefotografie08-familiefotografie09-familie-fotografie10-familiefotografie
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl