Familie reportage, Kruisbergse bos Doetinchem | Mats & Pelle

Dit keer mocht ik Mats en Pelle op de foto zetten, en hun ouders natuurlijk ook :)
Deze familie reportage was eigenlijk al eerder gepland maar aangezien Mats onder de waterpokken zat hebben we de shoot uitgesteld en kregen we uiteindelijk super mooi avond licht cadeau !
Eigenlijk zou ik het liefste elke reportage met dit mooie avond licht doen !
Inmiddels woon ik toch al een tijdje in Doetinchem maar verbaas me steeds weer over hoeveel mooie plekjes we hier toch in de buurt hebben.
Het Kruisbergse bos is er eentje van, overdag is het vaak druk op de zandbult maar op een later tijdstip is het er super rustig en ohh zo mooi.
Alhoewel de één bult op, met zand in de schoenen minder fijn vond dan de ander ;). Pelle vond het allemaal leuk maar Mats had even wat meer tijd nodig om los te komen maar gelukkig kwam dat helemaal goed. Uiteindelijk nodigde Mats mij zelfs uit om te komen logeren en dan mocht ik wel bij in zijn bed :) hoe lief is dat. Dennenappels en beestjes zoeken was toch wel favoriet en grapjes uithalen met papa natuurlijk daar kon Mats geen genoeg van krijgen.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze foto’s als ik !
Veel plezier met jullie voorproefje.

Familie fotografie-01Familie fotografie-02Familie fotografie-03Familie fotografie-04Familie fotografie-06Familie fotografie-07Familie fotografie-08Familie fotografie-05Familie fotografie-10Familie fotografie-11Familie fotografie-13Familie fotografie-14Familie fotografie-16Familie fotografie-17Familie fotografie-19Familie fotografie-20Familie fotografie-21Familie fotografie-22Familie fotografie-25

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl