Familie Fotografie Slangenburg Doetinchem

Henrike nam samen met haar zus Joanne en haar broer Jan-Willem contact met me op voor informatie over een foto reportage.
Hun ouders zijn deze maand 25 jaar getrouwd en dat mag gevierd worden ! Ze wilde ze dus verrassen met een leuke foto reportage van het gezin, omdat de laatste reportage van hun gezin alweer 12,5 jaar gelden was :).
Na de reportage zouden ze als gezin samen gezellige dingen gaan doen en in de avond werd er een groot feest gegeven voor familie en vrienden.
Helemaal leuk dus, zeker ook omdat ik meestal gezinnen met jonge kinderen fotografeer en dit mij een super leuke afwisseling leek.
We spraken af in het bos en toen ik ze aan zag komen rijden moest ik eigenlijk al lachen, ze staalde een en al aanstekelijke vrolijkheid en gezelligheid uit. Stiekem even een duwtje hier, een veel betekende blik daar en natuurlijk even stoeien waarbij vader en zoon niet voor elkaar onder wilde doen.
Ik hou ervan ! Bedankt dat ik even mee mocht genieten van alle gekkigheid ;)

familie fotografie-01familie fotografie-03familie fotografie-02familie fotografie-04familie fotografie-05familie fotografie-09familie fotografie-06familie fotografie-08familie fotografie-07familie fotografie-10familie fotografie-11familie fotografie-12familie fotografie-13familie fotografie-14familie fotografie-15familie fotografie-17familie fotografie-18familie fotografie-16

Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl