Een trouwalbum is natuurlijk geen must maar het is wel de kers op de taart.

Terwijl jullie door jullie album bladeren beleven jullie de hele dag weer opnieuw. Jullie mooiste foto's met warme herinneringen vertellen het verhaal van jullie dag, de mensen die er bij waren, de bijzondere momenten. En natuurlijk vooral jullie liefde voor elkaar. 

Meestal lever ik het album persoonlijk af, ik wordt zo blij van de verwonderde gezichten als het album voor de eerste keer bekeken wordt :).  Regelmatig hoor ik WAUW de foto's zien er afgedrukt nog zoveel mooier uit.

Ik werk samen met een aantal top leveranciers uit het buitenland, kwaliteit van afdrukken en van materiaal zijn heel belangrijk en de mogelijkheden die zij bieden zijn eindeloos. De foto's worden afdrukt op fotopapier, dikke stevige pagina's die mooi plat liggen wanneer het album open ligt. De cover is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren, van stoer en tijdloos leer tot linnen in de meest uit een lopende kleuren.

Jullie album is helemaal te personaliseren met bijvoorbeeld jullie namen op de voorkant van de cover gedrukt of eventueel een accent kleur stiksel, met of zonder opberg box en natuurlijk de mogelijkheid om jullie album in een kleine versie te bestellen voor bijvoorbeeld jullie ouders.

Sommige dingen moet je gewoon met eigen ogen zien (en even voelen :)) vandaar dat ik een aantal demo albums heb die je op je gemak kan bekijken en vergelijken. En natuurlijk zijn de kleuren te zien op kleurstalen.

BRUILOFT Trouwalbum

Menu