Bijzondere Familie Herinneringen vastleggen, Ruurlo Gelderland

Bijzondere Familie Herinneringen

Ageeth benaderde mij met een super leuk idee… helaas zat ik helemaal volgeboekt voor de periode die ze in gedachten had en moest ik hun daarom doorverwijzen naar een collega fotograaf. Extra leuk was het bericht wat een aantal dagen later volgde…. Of ik nog ruimte had over een tijdje, in september en ja dat had ik !
We maakte een afspraak om na de vakanties even persoonlijk kennis te maken en de ideeën door te spreken.

Een super leuk gesprek met Ageeth en haar broer Erik volgde en van het ene idee kwam het andere idee en voor we het wisten hadden we een waslijst met leuke ideeën en herinneringen. Het plan was om samen met de gezinnen van Ageeth en Erik en hun ouders een “reisje” terug in de tijd te maken, herinneringen vastleggen. Terug naar de plek waar de beide ouders opgegroeid waren zodat zij deze herinneringen konden delen met hun kinderen en klein kinderen. Om het voor de (kleinere) klein kinderen ook leuk te maken besloten we ook wat doe dingen te verzinnen. Tijdens het gesprek kwamen de herinneringen vanzelf.

Allemaal met de auto vol geladen gingen we op pad, we begonnen bij de boerderij waar oma was opgegroeid daar werden we warm ontvangen. Ondanks dat de boerderij niet meer in de familie was, mochten overal rondkijken en kwamen de verhalen los. Vandaar uit gingen we naar de boerderij waar opa was opgegroeid, waar we werden ontvangen door een neef en nicht die nu de boerderij runnen. Hier werden de koeien en de kalfjes geknuffeld, de stoere machines bewonderd (en stonden de kleintjes met open mond te kijken dat Opa allemaal wist wat het was) Maakte we van een oude foto na maar dan met nieuwe generaties en werd er volop gespeeld en genoten van de mooie tuin. Tijd om richting het Rijkenbarchse bos te gaan, naar de open plek waar opa vroeger ging voetballen terwijl hij bij de zondagsmis behoorde te zitten en waar opa en oma vroeger afscheid van elkaar namen als opa weer vertrok voor Militaire dienst, we hebben het geprobeerd maar heel veel details werden daar niet over los gelaten ;). Zo leuk om de gezichten te zien als de herinneringen boven komen, chips in koffiefilter zakjes en een blikje met snoepjes voor de hele week (die dan stiekem even werd bijgevuld als niemand het in de gaten had). Er werd gesnoept, gevoetbald, geknutseld, gelachen en vooral genoten, genoten van de omgeving, de herinneringen en van het samenzijn.

Ook ik heb genoten van de glunderende gezichten, de mooie plekken en de mooie herinneringen, heerlijk ! Wat een super idee om zo mooie herinneringen vast te leggen en voor mij een hele eer om daar bij te mogen zijn. Veel plezier met jullie voorproefje, het viel niet mee om een keuze te maken tussen de foto’s :)

01-Ruurlo03-Ruurlo04-Ruurlo02-Ruurlo05-Ruurlo06-Ruurlo07-Ruurlo08-Ruurlo09-Ruurlo10-Ruurlo11-Ruurlo12-Ruurlo13-Ruurlo14-Ruurlo15-Ruurlo16-Ruurlo17-Ruurlo18-Ruurlo19-Ruurlo20-Ruurlo21-Ruurlo22-Ruurlo23-Ruurlo24-Ruurlo26-Ruurlo25-Ruurlo27-Ruurlo28-Ruurlo29-Ruurlo30-Ruurlo41-Ruurlo
Voeg een opmerking toe......

Jouw email never gepubliceerd of gedeeld Verplichte velden zijn gemakereerd *

 

Ilse Hetterscheid Fotografie

Doetinchem, Gelderland

kvk 09219671

info@ilsehetterscheid.nl